Categorieën
blog

Juli 2019 | Nieuwe YouTube-ervaringen

MAANDOVERZICHT – De ongelooflijk warme zomermaand juli is voorbij gevlogen. In de eerste video van de maand fantaseerde Floor over wat ze later wil worden en Guusje wist het allang voor zichzelf: fotomodel! Met het begin van de zomervakantie kwamen de kinderen natuurlijk ook thuis met hun schoolrapporten en Noud liet zijn rapport zelfs zien aan onze kijkers!

Eerste keer bij #DYTG2019

Afgelopen mei organiseerden we zelf een meet & greet bij Maddey\’s Oudenbosch en deze maand stonden we als ‘YouTube talent’ met het hele gezin bij de Dutch YouTube Gathering in Den Bosch. Weer een nieuwe ervaring voor ons als groeiend YouTube-kanaal. En onze tieners Merel, Eline, Stan en Noud konden zelf ook op de foto gaan met hun favoriete YouTubers.

Smullen, proeven, eten en drinken!

Het smullen ging in de afgelopen juli-maand gewoon door: Jan maakte heerlijke limoncello bonbons in Basiliek-vorm, samen met Stans hulp kwamen er heerlijke saucijzen uit de oven en Eline maakte samen met Madelief Japans snoep. En omdat mama Sofie zo van nieuwe dingen proeven houdt, werden er ook nog Chupa Chups frisdrankjes uitgeprobeerd. Ooooh wat zoet!

Leuke samenwerkingen

We waren te gast bij de Duinrell fandag in Wassenaar voor de opening van het nieuwe Tikibad en wonnen als gezin een midweekje in hun park. (Jan moest verkleed met pruik en Hawaii-rokje de glijbaan af!) In vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn zagen we de mooiste vogels en aapjes: de kinderen keken hun ogen uit. Daarnaast werden we verrast met leuke cadeautjes, waaronder twee tassen met leuk speelgoed van Breakzy.

Eline als echt vlogtalent!?

Tijdens een paar daagjes De Haan in België nam Eline een complete vlog op en dat was meteen een van de best bekeken bonusvideo\’s van de maand. Heeft ze een verborgen talent ontdekt?

Augustus is al begonnen, nog eventjes genieten van de vrijheid op de camping en straks weer rustig aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *