Categorieën
blog

Juni 2019 | Jan verkozen tot Leukste Vader van Brabant!

MAANDOVERZICHT – In juni 2019 lieten we – op veler verzoek! – Bosbad Hoeven (onze camping) zien tijdens een extra lange tour. Ook gingen papa en mama samen met Eline naar Emma TV van het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam om marsepeinen roosjes te maken. Daarnaast waren we als gezin te gast bij tv programma Kraak op Omroep Brabant toen Jan verkozen werd tot De Leukste Vader van Brabant!

En zoals elke maand werd er weer flink gebakken en gekookt in de bonusvideo\’s op zaterdag: Eline bereidde slagroomsoesjes, Merel maakte en versierde een cijfertaart voor haar verjaardag, Madelief was super behulpzaam met de boterkoek en Guusje hielp met een jiggly cheesecake.

TV presentatrice Jessica Mendels kwam bij ons thuis langs om ons op weg te helpen met de #suikerchallenge van een week. Een leerzame week, waarin we ontdekten in hoeveel producten toegevoegde suikers zitten en hoe we bewuster kunnen omgaan met ons eten en drinken.

Jan geëmotioneerd door verrassingsvideo op vaderdag

De meest bijzondere video – vinden we zelf – is toch wel de verrassingsvideo die Sofie samen met alle kinderen maakte voor vaderdag. Van Jans reactie hebben we een bonusvideo (een echte ‘reactievideo’!) gemaakt en veel kijkers lieten weten dat ze tijdens het kijken ook een traantje moesten wegpinken.

Op naar een mooie juli-maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *