Categorieën
blog

September 2019 | De scholen zijn weer begonnen

MAANDOVERZICHT – In september verraste Sofie de oudste meiden met een Ariana Grande concert in Antwerpen, werd ze zelf 40 jaar jong en was Eline bijna elke zaterdagochtend te zien in bakvideo’s waarin ze de lekkerste dingetjes maakte! Ook was het de eerste héle maand dat alle kinderen (op Junior na) weer naar school moesten: terug in het ritme!

Junior’s photoshoot

Nog geen school voor Junior, maar wel al een photoshoot! Via een facebook oproep kwamen we in contact met een fotografe in Rotterdam en zij heeft superleuke foto’s gemaakt. Buiten op een minivlotje en binnen in de fotostudio mocht hij zich van zijn mooiste kant laten zien.

Over foto’s gesproken: tijdens de galapremière van de nieuwe Albert Verlinde musical Anastasia in het AFAS Circustheater liepen we als VIP-gasten over de rode loper en de aanwezige pers maakte daar ook foto’s van ons. (Al wisten niet alle fotografen wie we waren ? )

Windowshoppen bij de IKEA in Breda

Voor ons vakantiehuis in Spanje hebben we nog een heel groot deel van de inrichting nodig. We zijn met z’n tienen naar de IKEA in Breda gegaan om inspiratie op te doen en de kinderen hadden weer eens geluk: ze mochten na het testen van allerlei bedden, banken, stoelen en lampen een softijsje uit de automaat halen.

Het is inmiddels alweer oktober: onze vakantie naar Turkije staat voor de deur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *