Categorieën
blog

Augustus 2019 | Terug naar huis

MAANDOVERZICHT – We begonnen de maand augustus nog op de camping in Hoeven, waar we samen genoten van middagjes aan het zwembad, kwamen de kleintjes terug van het hockeykamp in Rotterdam en vierden we Eline’s 12e verjaardag op de Roze Maandag van de Tilburgse Kermis.

Junior helemaal gezond verklaard!

We kregen deze maand ook heel goed nieuws: Junior werd na een bezoek aan de kinderarts in het Bravis ziekenhuis eindelijk helemaal gezond verklaard. Het gaat heel goed met Junior en we genieten állemaal van zijn vrolijkheid.

Op het gebied van gezondheid had Floor wel een beetje pech. Ze liep tijdens het hockeykamp namelijk krentenbaard op en ze had er behoorlijk last van. Gelukkig is het met de juiste zorg (en veel geduld!) weer helemaal weggegaan.

Nou, dus ja!

Kijkers van de Barcelona-vlog van Eline en Merel kwamen erachter dat de oudste meiden zo hun vaste stopwoordjes hebben. Met 54.000 views was deze bonusvlog meteen ook een super populaire video op ons YouTube-kanaal.

Terwijl Eline en Merel dus weer terugkwamen uit het buitenland, ging onze au pair Cheryl na jaren in ons gezin weer weg – terug naar haar thuisland. Waarschijnlijk gaat onze pittige kleuter Madelief haar het meeste missen: wat zijn we blij dat er zoiets als facetime (videobellen) is. Zo kunnen ze elkaar toch nog spreken en zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *